Intake (kennismaking)

Nadat u contact met mij heeft opgenomen omdat u gebruik wilt maken van de uitlaatservice van Dogsprint, volgt er een eerst een intake, oftewel kennismakingsgesprek. Hierbij leren wij elkaar kennen en kunt u zien aan wie u uw hond toevertrouwt. U heeft tijdens dit gesprek alle tijd om uw vragen te stellen en zal ik deze beantwoorden. Ook leer ik de hond kennen in zijn/haar eigen omgeving. Samen kunnen wij al uw wensen bespreken.

Als u naar aanleiding van de kennismaking heeft besloten dat u uw hond graag met de uitlaatservice mee wilt geven, zal ik met u een aantal administratieve zaken doornemen, zoals de algemene voorwaarden en ons privacybeleid, het sleutelcontract (indien van toepassing), etc.
Tevens wordt dan de eerste wandeling gepland.

De eerst wandeling

Afhankelijk van de eerste indruk bij het intake gesprek, bepaal ik of de hond de eerste wandeling meteen mee kan in de roedel, of dat ik eerst een individuele wandeling met hem wandel. Dit gaat uiteraard in overleg. Zo krijgt uw hond de kans om rustig te wennen en kan ik zien of de ervaring met de uitlaatservice hem ook echt goed doet en of hij het leuk vindt. We doen het tenslotte allemaal voor de hond, dus dat is het belangrijkst!

Na de eerste wandeling koppel ik aan u terug hoe deze is verlopen. Als uw hond geschikt is om mee te gaan met de roedel, zal ik u een inschrijfformulier geven, het sleutelcontract indien u niet thuis bent als ik de hond kom halen en brengen, en zal de sleuteloverdracht plaatsvinden. U kunt dan ook uw betaalmethode bepalen en dan kunnen wij de dag(en) vaststellen waarop ik uw hond ophaal.