De groepswandeling

Na de intake en eerste wandeling mag uw hond mee met de groepswandeling.  Met onze speciaal daarvoor ingerichte uitlaatservice-bus wordt uw hond op de afgesproken dag(-en) opgehaald.

 

Wij wandelen in groepjes van maximaal 10 honden. Bij Dogsprint vinden we het heel belangrijk dat elke hond zijn persoonlijke aandacht verdient en dat het overzichtelijk blijft. 

 

We gaan naar de mooiste losloopgebieden, met veel variatie in het terrein. De honden krijgen de gelegenheid om veel te bewegen, contacten te leggen met soortgenootjes en naar behoefte lekker te spelen. Ook kunnen ze hun neus goed gebruiken door te snuffelen aan alle geurtjes die ze tegenkomen. Lekker rollen in het gras of het zand of lekker spetteren in het water.  Na de wandeling wordt uw hond weer, moe maar voldaan, met de uitlaatservice-bus thuisgebracht.

U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van het wel en wee van uw hond. Daarnaast worden ook op onze facebookpagina foto’s en video's geplaatst, waarin te zien is hoeveel plezier de honden aan de wandelingen beleven.