Waarom een uitlaatservice?

Een Uitlaatservice is tegenwoordig een heel gewoon begrip in Nederland. We zijn een bezig landje waarbij tijd, energie of gezondheid nog wel eens te kort kan schieten. Onze uitlaatservice kan dan uitkomst bieden. Niet alleen voor het werkend Nederland is een uitlaatservice een uitkomt. Een uitlaatservice biedt veel meer dan een rondje wandelen om zijn of haar behoeftes te kunnen doen.
Bij Dogsprint krijgt uw hond alles waar het behoefte aan heeft. Hij of zij krijgt de gelegenheid om veel te bewegen, contacten te leggen met soortgenootjes en lekker te spelen.

Beweging 
Honden hebben beweging nodig. Meer dan een blokje om. Bij te weinig beweging of uitdaging, kan uw hond in huis onrustig of overactief worden. Dat is voor u vervelend als baas, maar net zo frustrerend voor uw hond. Bij de uitlaatservice kan uw hond lekker zijn ei kwijt. Wij wandelen elke dag in een heerlijk losloopgebied waar uw hond vrij uit kan gaan. Ook voor de oudere of jongere honden is dit een prima oplossing. Ieder op zijn eigen tempo.

Sociaal 
Een sociale hond is heel fijn, door regelmatig in contact te zijn met andere honden blijft de hond zijn sociale vaardigheden onderhouden. Honden die regelmatig mee gaan met een uitlaatservice spreken de hondentaal vaak goed. Ze komen met veel verschillende soorten, maten en rassen in aanraking waardoor ze veel van elkaar leren.

Feestje! 
Voor de meeste honden is een uitlaatservice echt een feestje. Jonge, speelse honden kunnen lekker racen en volop hun energie kwijt. De wat rustigere types kunnen lekker tussen de struiken en de bomen aan de snuffel gaan. Geurtjes van andere honden en dieren ontdekken, lekker neuzen. De oudjes wandelen rustig mee met de groep, al snuffelend en lekker rondkijkend. Als ze moe zijn kunnen ze lekker even gaan liggen of lekker rollen in het zand, gras of bladeren.

Heerlijk voldaan zal uw hond terugkeren naar huis en thuis heerlijk in zijn of haar mandje kruipen om lekker te kunnen dromen over het avontuur.