De Uitlaatservice bus

Deze bus is volledig uitgerust met alle benodigdheden om de honden fijn en veilig te vervoeren.

De bus is uitgerust met verschillende kennels. In de bus bevindt zich een rubber gegoten vloer, deze zorgt ervoor dat de honden niet kunnen glijden. De wanden in de bus zijn gemaakt van polyester en hebben een gel-coating. Dit zorgt ervoor dat de bus makkelijk te reinigen is, maar ook dat de honden zich nergens aan kunnen bezeren. 

De bus heeft veel lichtinval wat het aangenaam maakt voor de honden. Ze kunnen elkaar ook zien, wat een positief effect heeft op de gemoedstoestand van de honden. De kennels zijn ruim opgezet waardoor de honden ook bewegingsvrijheid hebben. Ze kunnen er zelf voor kiezen om te gaan staan, zitten of lekker languit te liggen.

 

Tot slot, daar waar we het meest trots op zijn, de airco!

De bus is voorzien van een speciaal luchtventilatiesysteem. Op het dak zit een grote unit, hieraan is onze bus ook meteen duidelijk te herkennen. Deze airco is niet zomaar een airco. Hij zorgt ervoor dat het op warme zomerdagen lekker koel blijft in de bus, hij zuigt eventueel vocht (door natte vachten of hijgende hondjes) af én brengt frisse lucht van buitenaf de bus binnen. Ook is de bus voorzien van een verwarmingsinstallatie. Deze wordt gebruikt als het buiten bijvoorbeeld heeft gesneeuwd of gewoon heel erg koud is. Zo kunnen de honden na een koude, natte wandeling lekker opwarmen en opdrogen.

 

Kortom, in deze bus wordt uw hond met alle veiligheid vervoerd en zit uw hond tijdens de rit er comfortabel en prettig bij!